Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recordar els seus hàbits de navegació i recopilar estadístiques de visites. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de cookies. AcceptoMés informació
Cercar en Òptica
Categoria
Preu
* fes click sobre les icones per filtrar per marques
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
 
  Vimeo  
 

Rep els nostres NEWSLETTERs mensuals de novetats i ressenyes de llibres i productes seleccionats.

*Pot cancel·lar la seva subscripció enviant un correu sense text a bajas@weboryx.com.
 
icon

NECESSITES
CONSELL? TRUCA!

Si desitges rebre més informació o consell sobre qualsevol producte de la nostra web, truca’ns al

93 418 55 11

icon

VISITA’NS

Oryx
la botiga de l'amant de la natura
Ens trobaràs al C/ Balmes 71, en Barcelona

Visita la tenda virtualment!!

icon

COM FER
UNA COMANDA

Aquí veuràs una demostració pràctica de com fer una comanda a través de weboryx.com.

Serveis

Weboryx.com pretén oferir als seus usuaris un sistema còmode i segur per fer les seves compres de llibres i altres productes. L'equip humà d’ORYX - La Botiga de l'Amant de la Natura té com a principals objectius la satisfacció dels nostres clients quan opten pels nostres serveis i oferir-los la millor selecció de productes així com un bon assessorament abans i després d'adquirir qualsevol dels nostres productes.

Obtingui tota la informació sobre Com fer comandes en Weboryx.com.

Consulti Condicions de venda en Weboryx.com

Si necessita ajuda o més informació posi's en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a clientes@weboryx.com o a través de telèfon 934185511.

Índex


EL NOSTRE COMPROMÍS PER OFERIR UN SERVEI DE QUALITAT ALS NOSTRES CLIENTS

En rebre una comanda s'analitza acuradament per intentar detectar errors o incongruències en els quals el client hagi incorregut distretament. Amb la intenció de donar el millor servei possible, si considerem que mitjançant algun suggeriment podem millorar la comanda, ens posem en contacte mitjançant un nou correu electrònic per ampliar informació tant sobre els productes que figurin en la comanda com sobre la modalitat d'enviament i/o pagament del mateix. Nosaltres li suggerim la millor combinació de productes i complements si el nostre coneixement i experiència ens indiquen que podem ajudar a millorar l'elecció o a evitar la compra de productes incompatibles entre si o que requereixen complements addicionals imprescindibles. Així mateix també suggerim modalitats d'enviament i/o pagament més adequades i/o econòmiques en funció del contingut de la seva comanda.

Abans de procedir a la preparació de la comanda enviem una confirmació de la mateixa al client.

La preparació de la comanda es realitza amb la màxima cura. Els diferents productes seleccionats són revisats abans d'empaquetar. Això suposa que previ a l'enviament, tots els productes són extrets del seu embalatge original, es comprova la seva funcionalitat i es tornen a posar en el seu embalatge juntament amb tota la informació i documentació que el fabricant hagi proporcionat.

L'embalatge definitiu de la comanda es realitza a ORYX. En gairebé tots els casos es crea un embalatge addicional al presentat pel propi producte amb la intenció d'evitar la seva deterioració en l'enviament. Volem que els nostres clients rebin els productes exactament en el mateix estat que si els haguessin adquirit en la botiga directament. El volum dels paquets no afecta al preu de l'enviament, per la qual cosa en general els nostres paquets són grans i estan farcits d'abundant material protector.

Reciclem més del 90% de les caixes de cartró i altres materials d'embalatge que rebem dels nostres proveïdors. D'aquesta forma s'allarga la vida útil d'aquests productes abans de convertir-se en residus i aconseguim un estalvi econòmic que traduïm en l'absència de despeses d'embalatge en les nostres comandes.

En els enviaments que realitzem mitjançant missatgeries, fem un seguiment del 100% dels nostres enviaments comprovant on-line amb les missatgeries utilitzades el lliurament de cada paquet. És la nostra responsabilitat que el paquet i el seu contingut arribin en perfecte estat al seu destinatari. Per favor comprovi el contingut, la funcionalitat i l'estat dels llibres, productes o articles immediatament després de rebre'ls.

Si detecta alguna anomalia d'origen a la comanda posi's en contacte amb nosaltres immediatament (en mal estat, amb algun trencament, producte equivocat, quantitat equivocada, preu o facturació equivocada). Intentarem solucionar el problema el més ràpidament possible sense que això li comporti cap despesa addicional

IMPORTANT: no acceptem incidències passats 3 dies laborables després de la recepció del paquet.

Si no es troba totalment satisfet amb la seva compra pot retornar-nos-la en els següents 7 dies després de rebre el paquet. No tindrem cap inconvenient a canviar per altres productes o a retornar-li el 100% del valor dels llibres, productes o articles de la seva comanda. Tingui en compte que en aquests casos les despeses d'enviament tant de lliurament com de devolució no són reemborsables. Els llibres, productes o articles retornats han de trobar-se en perfectes condicions, juntament amb el seu embalatge original.

Tots els canvis i/o devolucions de pagaments es faran una vegada que ORYX hagi comprovat l'estat dels llibres, productes o articles retornats. Abans de procedir a una devolució ha de posar-se en contacte amb el personal d'atenció al client de ORYX i obtenir una autorització per a la devolució.

ORYX generarà una nota de crèdit per al client quan aquest desitgi procedir al canvi d'un llibre, producte o article que quedarà cancel·lada en processar-se una nova comanda si aquesta iguala o supera el valor de la nota de crèdit. Les notes de crèdit tindran una caducitat de 6 mesos a partir de la data d'emissió.

Les comandes poden ser cancel·lades sense cap penalització excepte en aquells casos en els quals s'indiqui específicament en el moment de rebre la confirmació de la comanda.
 

tornar a dalt


GARANTIA DELS PRODUCTES O ARTICLES

La garantia dels productes o articles adquirits a través de weboryx.com l'ofereixen els seus fabricants. Si no se'ns indica el contrari s'enviaran les targetes de garantia emplenades amb les dades del client i segellades per *ORYX. El nombre de sèrie del producte (si existeix) s'especificarà en l'albarà i factura que acompanya a la comanda i en la targeta de garantia. *ORYX atendrà qualsevol reclamació dels seus clients realitzant les gestions oportunes perquè el fabricant dels productes repari o reposi els productes amb defectes d'origen.

LA GARANTIA I EL SERVEI POST-VENDA SÓN RESPONSABILITAT DEL FABRICANT, LES DADES DEL QUAL I ADREÇA APAREIXEN A LA CORRESPONENT TARGETA DE GARANTIA.

ORYX només realitza la funció d'intermediari i procedeix a realitzar les reclamacions en nom dels seus clients. Tingui en compte que en aquests casos les despeses d'enviament no són coberts per la garantia.
Els productes o articles retornats en aquests casos han de trobar-se en perfectes condicions, han d'anar acompanyats de l'albarà de lliurament o factura de compra i si pot ser han d'enviar-se juntament amb el seu embalatge original.
 

tornar a dalt


REPARACIONS

ORYX disposa d'un servei de reparacions propi i pot encarregar-se de gestionar la reparació en els serveis oficials de qualsevol producte que els nostres clients hagin adquirit a través de weboryx.com. Tingui en compte que en aquests casos ORYX cobrarà pels serveis prestats i per les despeses d'enviament que es generin entre el client i ORYX i entre ORYX i el servei oficial. Pot sol·licitar un pressupost d'aquests costos abans d’enviar-nos el producte per reparar. Els productes o articles que ens remetin en aquests casos han de trobar-se perfectament embalats i han d'anar acompanyats de l'albarà de lliurament o factura de compra i d'una nota en la qual s'expliqui amb detall els problemes que requereixen la reparació.
 

tornar a dalt


SISTEMES DE PAGAMENT

• Targetes de crèdit o de dèbit

Acceptem la majoria de les targetes més utilitzades a Espanya (VISA, Mastercard, Maestro, 6000, etc). L'import màxim de la compra amb aquest sistema de pagament és de 600 €. Gràcies a la plataforma de pagament on-line "Cyberpac" de l'entitat bancària LA CAIXA els pagaments mitjançant targeta realitzats a weboryx.com són segurs. Les dades de la seva targeta romandran confidencials i s'enviaran encriptats al centre d'autoritzacions de pagaments on, prèvia comprovació de les dades de la targeta, autoritzaran a ORYX a fer el càrrec del valor de la seva comanda.

A www.weboryx.com garantim que les seves dades gaudeixin de total confidencialitat i protecció.

• Pre-pagament mitjançant transferència bancària

Prèvia a la confirmació de l'enviament del paquet per part d’ORYX. En comandes de valor superior als 500 € aquest és el sistema de pagament més adequat. El pagament ha de realitzar-se quan la comanda és a punt per ser enviada. El compte que es troba a la disposició dels clients és de La Caixa i el seu número complet: ES64 2100 0992 31 0200073953. El titular del compte és EQUIP BARCELONA 92 S.L., el nom fiscal d’ORYX.

• Contrareemborsament

Aquest sistema comporta la intervenció de la missatgeria o dels serveis de correus pel que presenta unes despeses addicionals.

• Amb compte obert

Les administracions, empreses públiques i altres clients amb els quals s'estableixi l'acord corresponent poden fer el pagament mitjançant transferència als 30 dies de la recepció del producte (termini establert a la legislació espanyola i europea vigent). En aquests casos es requerirà que les comandes es comuniquin mitjançant un formulari o comunicació oficial de la institució on s'indiqui el número de comanda, el nom de la persona responsable de la comanda i el seu telèfon, el nom de la persona responsable del pagament de la comanda i el seu telèfon, l'adreça de facturació i de lliurament, el NIF, qualsevol altra dada que hagi de figurar a l'encapçalament de la factura i la forma i termini de pagament.

tornar a dalt


SISTEMES D'ENVIAMENT

• Per missatgeria contractada per ORYX

Aquest és el sistema que més recomana ORYX. Les companyies utilitzades garanteixen el lliurament en 24-48 hores a qualsevol destinació. La possibilitat de realitzar un seguiment on-line dels paquets ens permet controlar en tot moment la situació dels mateixos. Per afavorir al màxim la utilització d'aquest sistema ORYX assumeix el 25% del cost de cada enviament. En comandes superiors a 300 € és obligatori utilitzar aquest sistema.

• Per correu certificat o contrareemborsament

Aquest sistema només és adequat per a petits paquets el valor dels quals sigui inferior als 150 euros, sense productes delicats en el seu interior. En l'actualitat hi ha una gran variabilitat en la qualitat d'aquest servei. Els temps de lliurament poden variar entre els 4 o 5 dies i les 2 o 3 setmanes. El destinatari rep un avís en la seva bústia i ha d'anar a recollir el paquet a l'estafeta de correus que li correspongui en funció de la seva adreça postal. Correus no accepta iniciar un procés de reclamació fins que no han passat 4 setmanes des de la data de certificat.

NOTA: a causa d'un mal servei de correus o a causa que el client no recull el paquet a l'estafeta en el termini indicat en el corresponent avís, existeix un significatiu nombre de devolucions dels enviaments realitzats per aquest sistema. ORYX no repetirà enviaments per correu contrareemborsament al mateix destinatari i adreça de lliurament. Els segons enviaments es realitzaran per un altre sistema o per correu certificat previ pagament dels productes per part del client mitjançant transferència bancària.

• Per missatgeria contractada pel client

No tenim inconvenient a lliurar la seva comanda a la companyia que vostè utilitzi normalment, previ avís de la seva recollida. L'embalatge es farà seguint els mateixos criteris que quan utilitzem les nostres missatgeries. Declinem en aquests casos la responsabilitat per pèrdues o danys en el transport.

• Veure Tarifes d'enviament

tornar a dalt


FACTURACIÓ DE LES COMANDES

Totes les comandes van acompanyades d'un albarà en el qual s'indiquen el preu de cada llibre, producte o article amb el seu IVA corresponent inclòs.

NOMÉS S'EMETRÀ FACTURA AMB IVA DESGLOSSAT QUAN S'INDIQUI EN EL MOMENT DE FER LA COMANDA. ÉS IMPRESCINDIBLE PROPORCIONAR EL NIF, EL NOM COMPLET I L'ADREÇA FISCAL DE LA PERSONA FÍSICA O JURÍDICA PER PODER EMETRE LA CORRESPONENT FACTURA.

Totes les vendes es realitzen amb l'IVA inclòs excepte els següents casos:

• Comandes procedents d'Illes Canàries, Ceuta i Melilla si el client ens proporciona el seu NIF, no obstant el client abonarà a les aduanes els impostos propis d'aquestes comunitats.

• Comandes procedents d'altres països de la UE quan es tracti de persones jurídiques amb número d'IVA, VAT, TVA, contribuent, etc.
 

tornar a dalt


GARANTIA DE CONFIDENCIALITAT

A Oryx valorem la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres. Per això, assegurar la confidencialitat de les seves dades també és el nostre compromís. Les idees, els suggeriments o qualsevol altra forma d'informació que decideixi compartir amb nosaltres, serà utilitzada exclusivament per proporcionar-li un millor servei. Garantim que mai compartirem les seves dades amb cap organització o empresa aliena a Oryx.

En compliment de l'imposat en la LLEI ORGÀNICA 5/1992 Del 29 d'Octubre, de regulació del tractament automatitzat de les dades de caràcter personal, el client d’Oryx podrà, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i si s’escau revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos en la referida Llei i altres normes que la desenvolupen, escrivint a la nostra adreça de correu electrònic: oryx@weboryx.com.

Utilitzarem la informació que ens ha proporcionat pel següent:

• Quan realitza una comanda necessitem saber el seu nom, adreça de correu electrònic, adreça d'enviament i facturació. Ens permet processar la seva comanda, enviar-li a l'adreça que ens hagi indicat i mantenir-lo informat del procés de la mateixa.

• També utilitzarem la informació de contacte per informar-li dels nous serveis que ofereix ORYX, informar-li de novetats i oferir-li ofertes especials o promocions comercials exclusivament d’ORYX. Si prefereix no rebre informació preguem ens informi via correu electrònic a oryx@weboryx.com .

Aquest consentiment pot ser revocat en qualsevol moment, quan ho consideri oportú.

tornar a dalt


SERVEIS ESPECIALS

Índex

Com procedir perquè un llibre, producte o article sigui inclòs a weboryx.
Relació amb proveïdors.
Relació amb l'administració, organismes i empreses públiques.
Relació amb investigadors de la Universitat o institucions científiques.
Relació amb ONGs i fundacions privades.
Relació amb empreses privades.

COM PROCEDIR PERQUÈ UN LLIBRE, PRODUCTE O ARTICLE SIGUI INCLÒS WEBORYX

A ORYX agraïm qualsevol suggeriment o proposta d'inclusió de productes o llibres a la nostra base de dades perquè puguin comercialitzar-se a través de la nostra web. Per a això és convenient tenir en compte els següents criteris de selecció i alguns detalls de la nostra política de compres i gestió d’estocs.

Criteris de selecció de productes i articles

ORYX pretén incloure a la seva oferta tot tipus de productes i articles relacionats amb la natura. Estem especialment interessats en aquells que són útils tant per al professional com per a l'aficionat per descobrir, identificar i estudiar en el camp qualsevol element del mitjà natural. El nostre principal objectiu són els equips que s'utilitzen al camp o directament amb mostres recollides al camp.

També ens interessa l'equipament personal per fer activitat a l'aire lliure de forma còmoda i segura. Finalment també ens interessen articles educatius, de decoració o de la llar amb motius naturals.

Com presentar nous productes a ORYX.

A ORYX sol·licitem als nostres proveïdors que ens facilitin una informació completa i veraç de cada producte. A més de les seves característiques i forma d'utilitzar, ens interessa conèixer els materials amb els què s'ha fabricat i especialment si aquests i el seu procés de fabricació segueixen criteris mediambientals positius. També és especialment útil facilitar una o més imatges dels productes en suport digital i a la resolució adequada per poder ser utilitzades en la confecció de catàlegs (300 dpi, 10x10 cm, en format TIFF o JPEG). Finalment requerim una informació detallada del proveïdor (nom i adreça de l'empresa), dels preus i condicions de compra, dels preus de venda al públic suggerits i dels terminis de lliurament habituals.

Sempre que sigui possible desitgem rebre tota aquesta informació per correu electrònic a proveedores@weboryx.com.

Criteris de selecció i normes a seguir per incloure nous títols de llibre en ORYX.

ORYX pretén ser la llibreria de referència en temes d'història natural. Estem interessats a conèixer i incloure en la nostra oferta qualsevol títol que tracti temes d'història natural i medi ambient. Per a això sol·licitem rebre informació, via correu electrònic a proveedores@weboryx.com si és possible, sobre qualsevol llibre que no figuri a la nostra web.

Com presentar nous títols a ORYX.

És essencial per donar el millor servei possible als nostres clients rebre aquesta informació amb la màxima anticipació respecte a la data prevista de publicació. Per a la correcta presentació dels nous títols és important rebre la següent informació:

• Títol complet.

• Autor i dades rellevants de la seva biografia i/o activitat professional, científica,...

• Dades completes de l'editorial.

• Ressenya dels continguts del llibre.

• Públic al que va dirigit el llibre.

• Portada, imatge en suport digital i a la resolució adequada per poder ser utilitzada en la confecció de catàlegs (300 dpi, 10x10 cm, en format TIFF o JPEG).

• Nombre de pàgines, tipus de cobertes, grandària, nombre i tipus de fotografies i il·lustracions, ISBN.

• Data prevista de publicació.

• Preu.

A més d'aquesta informació bàsica és molt desitjable rebre catàlegs impresos de l'editorial, còpies per revisar, ressenyes aparegudes en revistes especialitzades i tota la informació sobre el sistema de distribució del títol (nom i adreça del distribuïdor sí és diferent a l'editorial).

Millora de la informació actual dels títols que apareixen en la nostra web.

El nostre objectiu és oferir sempre informació correcta i completa de tots els títols que oferim i imatges de les portades. Quan no oferim aquesta informació és perquè no disposem d'ella en el suport adequat. Agraïm a editors i autors que ens facilitin la informació necessària per millorar la presentació dels seus llibres (veure apartat anterior). Si pot ser enviar aquesta informació per correu electrònic a proveedores@weboryx.com.

Situació i disponibilitat dels llibres.

Sol·licitem als editors i distribuïdors dels llibres que ens mantinguin correctament informats de la situació i disponibilitat dels seus títols amb la intenció de mantenir la nostra oferta constantment actualitzada. Agrairem rebre per correu electrònic a proveedores@weboryx.com la següent informació:

• Títols que són a punt d'esgotar-se

• Canvis de preus

• Reedicions o noves edicions de títols esgotats

• Retards en les dates previstes de publicació

tornar a dalt

RELACIÓ AMB PROVEÏDORS

ORYX treballa amb proveïdors de tot tipus tant a Espanya com en la resta de la Unió Europea, Estats Units i altres països, especialment de Llatinoamèrica. Establir una relació directa i fluïda amb els nostres proveïdors ens permet donar el millor servei possible als nostres clients i proporcionar les millors oportunitats de venda als seus productes. Sempre que sigui possible preferim treballar directament amb els fabricants o editors originals, evitant processos intermedis que sempre suposen un encariment del preu final.

Preguem a tots els nostres proveïdors que es comuniquin per correu electrònic sempre que sigui possible a proveedores@weboryx.com.

Normes bàsiques per a editorials comercials, distribuïdores de llibres i altres proveïdors de caràcter comercial

• Sempre que sigui possible és preferible disposar de compte obert per agilitar al màxim la distribució. Podem oferir referències en el sector de cada proveïdor.

• Tots els productes subministrats han d'anar acompanyats de factures comercials en les quals s'indiquin clarament les dades del proveïdor, la moneda de la factura i, en el cas d'empreses de la Unió Europea, és molt important indicar clarament el Número d'Identificació Fiscal.

• Els pagaments es realitzaran sempre que sigui possible mitjançant rebut bancari en les empreses nacionals.

• A les empreses de proveïdors pertanyents a països de la Unió Europea excepte Gran Bretanya, els pagaments es realitzaran preferiblement mitjançant transferència bancària.

• A les empreses de proveïdors de Gran Bretanya i de la resta del món, els pagaments es realitzaran preferiblement mitjançant targeta de crèdit.

• Sol·licitem als nostres proveïdors que confirmin la recepció de les nostres comandes indicant la disponibilitat de les referències sol·licitades i la data prevista d'expedició de la mercaderia.

• Quan una comanda no pugui lliurar-se íntegrament de forma immediata sol·licitem al proveïdor que ens informi abans de procedir a l'expedició del mateix. Sempre que sigui possible preferim rebre de forma immediata el disponible de les nostres comandes i deixar pendent la resta de referències. Nosaltres informarem si desitgem cancel·lar el lliurament de pendents o variar la composició de la comanda segons la disponibilitat de les referències sol·licitades.

• Com a norma general considerem que les despeses d'enviament són a càrrec del proveïdor. En els casos en què el proveïdor no accedeixi a aquesta condició sol·licitem ser informats dels costos d'enviament prèviament a cada expedició. Nosaltres informarem si desitgem cancel·lar el lliurament o variar la composició de la comanda per adequar els costos de transport.

• Requerim a tots els nostres proveïdors que ens informin àmpliament de les seves polítiques de preus i especialment de totes les opcions que puguin oferir per aconseguir millors condicions. Sempre que sigui possible ens acollim als descomptes per prepagament o pagament al comptat.

Normes bàsiques per a editors i proveïdors de productes no comercials

ORYX té especial interès a oferir als seus clients llibres o qualsevol tipus de producte produït sense finalitats comercials, però que s'ha previst distribuir al públic general. En molts casos es tracta de llibres o productes rellevants des del punt de vista científic, conservacionista o mitjà ambiental i una part significativa del públic al que van dirigits esperen poder accedir a ells a través d’ORYX. La relació amb organitzacions no comercials sol comportar dificultats afegides que a ORYX intentem salvar convenientment per a ambdues parts.

Sempre que sigui possible suggerim seguir les següents indicacions.

• Considerem llibres o productes no comercials aquells que s'han produït amb l'objectiu de divulgar coneixements o activitats sense un objectiu econòmic. Informes, actes de congressos, resums de projectes, pòsters o fullets de campanyes, equips per realitzar determinades activitats, etcètera. Encara que no es desitgi aconseguir cap profit econòmic, si es pretén arribar al públic en general, una forma especialment efectiva de fer-ho és presentant-se juntament amb altres llibres i productes d'interès per al públic a qui va dirigit.

• Posar preu a aquest tipus d'articles ajuda a donar-li un valor, evita la disseminació cap a un públic sense interès pels seus continguts i permet arribar a una major audiència en integrar-se en els "circuits comercials".

• ORYX i qualsevol altre distribuïdor comercial privat necessiten gaudir d'un cert marge comercial en tot allò que ofereixen als seus clients per poder cobrir els costos de donar el servei, però no considerem aquest tipus de productes com una font de grans beneficis. La nostra intenció és recolzar amb la nostra activitat la difusió d'aquests articles.

• És important que totes les vies d'accés a aquests productes no-comercials ofereixin al públic interessat el mateix preu, per la qual cosa recomanem preveure un marge comercial mínim per als distribuïdors privats com ORYX en el moment d'establir el P.V.P d'aquest tipus de productes.

• Encara que som conscients que les organitzacions no-comercials no poden ni han de destinar grans esforços a la comercialització d'aquest tipus de llibres o productes, és important per arribar al major públic possible tenir previstos els mecanismes de distribució necessaris. Això implica que l'organització ha de poder facturar legalment i ha de tenir els mitjans necessaris per empaquetar correctament i manar amb celeritat les comandes que rebi. ORYX està oberta a col·laborar en aquests treballs amb totes aquelles organitzacions que no tinguin mitjans adequats per a això.

ORYX principal distribuïdor de llibres o articles especialitzats

A causa de l'especialització que caracteritza la nostra oferta, ORYX actua de principal distribuïdor per a aquells llibres o articles els continguts dels quals es dirigeixen al públic interessat en temes d'història natural. En l'actualitat, la nostra tenda i nostra web són els principals punts de venda a Espanya de petites editorials especialitzades, de les col·leccions sobre naturalesa, de les principals editorials de l'estranger especialitzades en la nostra temàtica i som els únics o els principals importadors d'un gran nombre de productes especialitzats que van des de determinades marques d'òptica fins a detectors d'ultrasons, caixes-niu, etc.

En ORYX oferim a fabricants i editors tots els nostres recursos per promocionar qualsevol producte o llibre d'interès en la nostra especialitat. En col·laboració amb els fabricants o editors desitgem convertir-nos en els seus principals distribuïdors.

tornar a dalt

RELACIÓ AMB L'ADMINISTRACIÓ, ORGANISMES I EMPRESES PÚBLIQUES

Les comandes realitzades per institucions, organismes i empreses públiques són benvingudes en ORYX. Estem a la disposició dels tècnics responsables per informar-los, assessorar-los i facilitar-los mostres abans de realitzar les seves comandes. Elaborem pressupostos sense compromís en el termini de 24 hores. Podem encarregar-nos de buscar articles o llibres especials que no es troben al nostre catàleg (sempre que estiguin relacionats amb la nostra especialitat). Gràcies a la nostra experiència podem encarregar-nos dels tràmits d'importació de productes especials.

Per evitar errors i retards en la tramitació de les comandes i la posterior facturació i cobrament dels mateixos sol·licitem a la persona responsable de la comanda o pressupost que ens empleni la següent fitxa i ens la remeti segellada per la institució que li correspongui.

Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos

Obertura de compte

La possibilitat d'obrir una compte amb ORYX està disponible. Per a això simplement és necessari proporcionar les dades que figuren en la Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos i enviar-les per fax o correu convencional.

Formes de pagament

La transferència bancària sol ser la forma utilitzada per la gran majoria de les administracions públiques. Oportunament omplirem i farem segellar a la institució financera corresponent els formularis que amb aquesta finalitat expedeix cada administració.

Terminis de pagament

En virtut de la Llei 3/2004 i la seva modificació del 29 de juny de 2010 el termini de pagament que s'estableix per al pagament de factures per part de les administracions públiques és de 30 dies des de la data de la factura. Entenem que els tràmits burocràtics solen comportar retards en el compliment d'aquests terminis. Quan aquestes circumstàncies provoquin que el termini de pagament sigui superior als 90 dies, preguem als responsables de les comandes que ens informin oportunament.

Preus i descomptes

Tots els preus que apareixen en www.weboryx.com i als catàlegs impresos són en Euros i inclouen l'IVA. Els preus de la web s'han calculat pressuposant el pagament al comptat, per tant alguns preus poden variar en funció de les condicions de pagament establertes.

Mai s'estableixen descomptes sistemàtics o lineals amb cap client. En cas d'establir-se una comanda de característiques especials per quantitat o volum podem establir puntualment condicions o preus especials.

Pressupostos, ofertes i concursos

Els procediments administratius en les institucions públiques solen requerir ofertes, pressupostos o factures proforma per poder procedir a establir una comanda. A ORYX preparem els documents necessaris seguint les indicacions que ens proporcionin.

En el cas que s'estableixi un concurs públic per a l'adquisició de materials ORYX agrairà rebre informació puntual d'aquestes circumstàncies.

tornar a dalt

RELACIÓ AMB INVESTIGADORS DE LA UNIVERSITAT O INSTITUCIONS CIENTÍFIQUES

Les comandes realitzades per institucions científiques són benvingudes a ORYX. Estem a la disposició dels investigadors responsables per informar-los, assessorar-los i facilitar-los mostres abans de realitzar les seves comandes. Elaborem pressupostos sense compromís en el termini de 24 hores. Podem encarregar-nos de buscar articles o llibres especials que no es troben al nostre catàleg (sempre que estiguin relacionats amb la nostra especialitat). Gràcies a la nostra experiència podem encarregar-nos dels tràmits d'importació de productes especials.

A ORYX estem disposats a treballar conjuntament amb els investigadors de qualsevol institució per aconseguir els llibres, articles o productes que requereixin. Realitzarem recerques dels fabricants o editors, establirem nous contactes amb aquesta finalitat, ens preocuparem d'establir la logística necessària per procedir a la importació d'articles especials i ens ocuparem de tots els tràmits burocràtics, de duanes i de pagament.

Per evitar errors i retards en la tramitació de les comandes i la posterior facturació i cobrament dels mateixos sol·licitem a la persona responsable de la comanda o pressupost que ens empleni la següent fitxa i ens la remeti segellada per la institució que li correspongui.

Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos

Obertura de compte

La possibilitat d'obrir una compta amb ORYX està disponible. Per a això simplement és necessari proporcionar les dades que figuren en la Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos i enviar-les per fax o correu convencional.

Formes de pagament

La transferència bancària sol ser la forma utilitzada per la gran majoria de les institucions científiques. Oportunament emplenarem i farem segellar a la institució financera corresponent els formularis que amb tal finalitat expedeix cada institució.

Terminis de pagament

En virtut de la Llei 3/2004 i la seva modificació del 29 de juny de 2010 el termini de pagament que s'estableix per al pagament de factures per part de les administracions públiques és de 30 dies des de la data de la factura. Entenem que els tràmits burocràtics solen comportar retards en el compliment d'aquests terminis. Quan aquestes circumstàncies provoquin que el termini de pagament sigui superior als 90 dies, preguem als responsables de les comandes que ens informin oportunament.

Preus i descomptes.

Tots els preus que apareixen en www.weboryx.com i als catàlegs impresos són en Euros i inclouen l'IVA. Els preus de la web s'han calculat pressuposant el pagament al comptat, per tant alguns preus poden variar en funció de les condicions de pagament establertes.

Mai s'estableixen descomptes sistemàtics o lineals amb cap client. En cas d'establir-se una comanda de característiques especials per quantitat o volum podem establir puntualment condicions o preus especials.

Pressupostos, ofertes i concursos.

Els procediments administratius en les institucions públiques solen requerir ofertes, pressupostos o factures proforma per poder procedir a establir una comanda. A ORYX preparem els documents necessaris seguint les indicacions que ens proporcionin.

En el cas que s'estableixi un concurs públic per a l'adquisició de materials ORYX agrairà rebre informació puntual d'aquestes circumstàncies.

tornar a dalt

RELACIÓ AMB ONG's I FUNDACIONS PRIVADES

Les comandes realitzades per ONGs i fundacions privades són benvingudes a ORYX. Estem a la disposició dels tècnics responsables per informar-los, assessorar-los i facilitar-los mostres abans de realitzar les seves comandes. Elaborem pressupostos sense compromís en el termini de 24 hores. Podem encarregar-nos de buscar articles o llibres especials que no es troben al nostre catàleg (sempre que estiguin relacionats amb la nostra especialitat). Gràcies a la nostra experiència podem encarregar-nos dels tràmits d'importació de productes especials.

Per evitar errors i retards en la tramitació de les comandes i la posterior facturació i cobrament de les mateixes sol·licitem a la persona responsable de la comanda o pressupost que ens empleni la següent fitxa i ens la remeti segellada per la institució que li correspongui.

Conscients que en molts casos les ONGs i altres organitzacions sense ànim de lucre han d'aplicar polítiques pressupostàries restrictives, sempre oferirem els nostres serveis de la forma més avantatjosa possible. Així mateix, oferim tota la nostra col·laboració per facilitar a aquestes institucions l'accés a subvencions d'organismes públics i privats.

Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos

Obertura de compte

La possibilitat d'obrir una compte amb ORYX està disponible. Per a això simplement és necessari proporcionar les dades que figuren en la Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos i enviar-les per fax o correu convencional.

Formes de pagament

La transferència bancària sol ser la forma utilitzada per la gran majoria de les ONGs.

Preus i descomptes

Tots els preus que apareixen en www.weboryx.com i als catàlegs impresos són en Euros i inclouen l'IVA. Els preus de la web s'han calculat pressuposant el pagament al comptat, per tant alguns preus poden variar en funció de les condicions de pagament establertes.

Mai s'estableixen descomptes sistemàtics o lineals amb cap client. En cas d'establir-se una comanda de característiques especials per quantitat o volum podem establir puntualment condicions o preus especials.

Pressupostos, factures proforma, etc

Els procediments administratius per aconseguir subvencions de les institucions públiques solen requerir ofertes, pressupostos o factures proforma. Així mateix, és necessari justificar amb els documents adequats la despesa realitzada amb anterioritat al cobrament de les mateixes. A ORYX preparem els documents necessaris seguint les indicacions que ens proporcionin.

tornar a dalt

RELACIÓ AMB EMPRESES PRIVADES

Les comandes realitzades per empreses privades són benvingudes a ORYX. Estem a la disposició dels tècnics responsables per informar-los, assessorar-los i facilitar-los mostres abans de realitzar les seves comandes. Elaborem pressupostos sense compromís en el termini de 24 hores. Podem encarregar-nos de buscar articles o llibres especials que no es troben al nostre catàleg (sempre que estiguin relacionats amb la nostra especialitat). Gràcies a la nostra experiència podem encarregar-nos dels tràmits d'importació de productes especials.

Per evitar errors i retards en la tramitació de les comandes i la posterior facturació i cobrament dels mateixos sol·licitem a la persona responsable de la comanda o pressupost que ens empleni la següent fitxa i ens la remeti segellada per la persona responsable que li correspongui.

Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos

Obertura de compte

La possibilitat d'obrir una compte amb ORYX està disponible. Per a això simplement és necessari proporcionar les dades que figuren en la Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos i enviar-les per fax o correu.

Formes de pagament

La transferència bancària sol ser la forma utilitzada per la gran majoria de les empreses privades. També acceptem talons bancaris i pagarés, previ acord entre ambdues parts.

Preus i descomptes

Tots els preus que apareixen en www.weboryx.com i als catàlegs impresos són en Euros i inclouen l'IVA. Els preus de la web s'han calculat pressuposant el pagament al comptat, per tant alguns preus poden variar en funció de les condicions de pagament establertes.

Mai s'estableixen descomptes sistemàtics o lineals amb cap client. En cas d'establir-se una comanda de característiques especials per quantitat o volum podem establir puntualment condicions o preus especials.

COMANDES I SOL·LICITUD DE PRESSUPOSTOS

Per part de l'administració, universitats i altres institucions públiques.


Per evitar errors i retards en la tramitació de les comandes i la posterior facturació i cobrament dels mateixos sol·licitem a la persona responsable de la comanda o pressupost que ens faciliti la següent informació (si us plau, escrigui en lletra clara, preferiblement majúscules).

torna a dalt


oryx
Avís legal i protecció de dades   |   Política de cookies   |   Informació General   |   Contactar

C/Balmes 71  ·  08007  ·  Barcelona
Horari: dilluns de 17h a 20h i de dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 17h a 20h
T. (+34) 934 185 511  ·  oryx@weboryx.com

powered by
programaria