Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recordar els seus hàbits de navegació i recopilar estadístiques de visites. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de cookies. AcceptoMés informació
Cercar en Òptica
Categoria
Preu
* fes click sobre les icones per filtrar per marques
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
marca
 
  Vimeo  
 

Rep els nostres NEWSLETTERs mensuals de novetats i ressenyes de llibres i productes seleccionats.

*Pot cancel·lar la seva subscripció enviant un correu sense text a bajas@weboryx.com.
 
icon

NECESSITES
CONSELL? TRUCA!

Si desitges rebre més informació o consell sobre qualsevol producte de la nostra web, truca’ns al

93 418 55 11

icon

VISITA’NS

Oryx
la botiga de l'amant de la natura
Ens trobaràs al C/ Balmes 71, en Barcelona

Visita la tenda virtualment!!

icon

COM FER
UNA COMANDA

Aquí veuràs una demostració pràctica de com fer una comanda a través de weboryx.com.

Condicions de venda

Weboryx.com pretén oferir als seus usuaris un sistema còmode i segur per fer les seves compres de llibres i altres productes.

L'equip humà de ORYX - La Botiga de l'Amant de la Naturalesa té com a principals objectius la satisfacció dels nostres clients quan opten pels nostres serveis i oferir-los la millor selecció de productes així com un bon assessorament abans i després d'adquirir qualsevol dels nostres productes.

Les següents condicions de venda s'estableixen sense perjudici de la legislació vigent en l'estat espanyol per la qual s'estableixen les següents Condicions generals de contractació.

Obtingui més informació sobre garanties dels productes, devolucions, reparacions, sistemes de pagament, sistemes d'enviament i facturació de les comandes en Serveis i Tarifes d'enviament.

Revisi la informació proporcionada en GARANTIA DE CONFIDENCIALITAT

PREUS

Tots els preus que apareixen en weboryx.com són en € i inclouen l'IVA vigent corresponent al tipus d'article: 4% en llibres, 10% en aliments per a aus silvestres i 21% en mapes, CD, KZ, DVD i la resta de productes i articles. Els preus es revisen i actualitzen constantment. Existeixen situacions impredictibles que poden fer variar els preus reflectits en weboryx.com com ara increments de tarifes d'editors o proveïdors, canvis en la cotització de monedes, canvis en els costos d'enviament des del proveïdor a ORYX, etc.
Per aquesta raó no podem garantir els preus que apareixen en weboryx.com i aquests poden ser variats sense notificar-ho als nostres clients. Si això ocorre entre el moment de realitzar una comanda i el moment de servir-la, el client serà advertit prèviament tenint l'opció de cancel·lar la comanda sense cap compromís i sense opció a cap tipus de reclamació contra ORYX. Si la comanda ha estat pagada per endavant ORYX procedirà a facturar la diferència reclamant el corresponent pagament si la variació de preus és positiva o realitzant un abonament si la diferència de preu és negativa. El client sempre tindrà l'opció de cancel·lar la comanda i recuperar íntegrament la quantitat abonada, excepte els costos d'enviament ja generats en el cas d'haver-se realitzat parcialment el lliurament de la comanda.

DISPONIBILITAT

ORYX disposa d'amplis estocs de llibres, productes i articles que apareixen en weboryx.com. La voluntat d'oferir a través de weboryx.com la millor i més àmplia selecció de llibres i productes d'interès per al naturalista impedeixen disposar en tot moment de totes les referències ofertades. A més és inevitable que alguns títols o articles s'esgotin sobtadament, que la seva publicació es retardi respecte l'anunciat pel propi editor o que la reposició sigui especialment lenta quan l'origen és llunyà o l'editor i/o distribuïdor té sistemes de distribució poc eficaços. Moltes d'aquestes situacions estan fora del nostre control, per la qual cosa no podem garantir la disponibilitat immediata de totes les referències del nostre catàleg.

PRESSUPOSTOS I FACTURES PROFORMA

L'administració i algunes empreses requereixen pressupostos previs per poder formalitzar una comanda. Estem a la seva disposició per proveir amb aquests documents a qui ho sol·liciti. Sempre que sigui necessari, inclourem en aquests documents i a la factura posterior qualsevol anotació o referència a projectes, partides pressupostàries, número de comanda, servei o departament, etc. En la sol·licitud d'un pressupost o factura proforma és necessari indicar les següents dades: el nom de la persona responsable de la comanda i el seu telèfon, l'adreça de facturació i de lliurament si són diferents, el NIF, qualsevol altra dada que hagi de figurar en l'encapçalament de la factura i la forma i termini de pagament. Podeu utilitzar la Fitxa informativa per a comandes i sol·licitud de pressupostos.

CONCURSOS I OFERTES

ORYX sempre està interessat a ser convidat a participar a concursos o en la presentació d'ofertes per a contractes de subministrament de l'administració o de grans empreses. Per favor, envieu la informació que considereu oportuna a oryx@weboryx.com i atendrem amb la nostra millor oferta la sol·licitud. ORYX, a més, en el seu afany de donar el millor servei, procura oferir millores al subministrament proposat en funció de les possibilitats i de la nostra experiència en el tipus de material sol·licitat.

IVA

Tots els preus que apareixen en weboryx.com són en € i inclouen l'IVA vigent corresponent al tipus d'article: 4% en llibres, 10% en aliments per a aus silvestres i 21% en mapes, CD, KZ, DVD i la resta de productes i articles.
Totes les vendes es realitzen amb l'IVA inclòs excepte els següents casos:

  • Per a les compres realitzades des de Canàries, Ceuta i Melilla, si el comprador ens proporciona el seu NIF, no obstant el comprador abonarà a les aduanes els impostos propis d'aquestes comunitats. Si la compra es realitza des de fora de l'àmbit territorial d'aquestes tres comunitats, s'inclourà l'IVA corresponent i es farà una factura amb IVA desglossat a nom de la persona interessada. Amb aquest document, a les aduanes el comprador rebrà la devolució corresponent de l'IVA i abonarà els impostos propis d'aquestes comunitats.
  • Per a les compres realitzades des d'altres països de la UE quan es tracti de persones jurídiques amb registre d'IVA. És imprescindible proporcionar el número de registre d'IVA per a transaccions comunitàries corresponent tal com estableix la legislació comunitària.
  • Per a compres realitzades per ciutadans de fora de la UE. Si la compra es realitza dins de l'àmbit territorial de la UE, s'inclourà l'IVA corresponent i es farà una factura amb IVA desglossat a nom de la persona interessada. Amb aquest document, a les aduanes s’efectuarà la devolució corresponent de l'IVA.

CONDICIONS DE PAGAMENT

Com a norma general els pagaments s'efectuen al comptat per qualsevol dels sistemes esmentats en els Serveis de Weboryx.com. Per a clients amb compte obert s'admet el pagament ajornat fins a 30 dies de data factura (tal com estableix la legislació vigent). Mitjançant un acord previ es poden establir terminis superiors reportant un interès mensual, inclòs anticipadament en el preu dels articles fins el dia de venciment establert.

CONDICIONS DE LLIURAMENT

El lliurament dels productes es realitzarà a la pròpia tenda o a l'adreça de lliurament establerta en el moment de la comanda. Els enviaments es realitzaran segons els sistemes d'enviament establerts en els Serveis de weboryx.com i han de tenir-se en compte les Tarifes i Terminis d'Enviament establerts.

Si en el moment del lliurament s’observa alguna anomalia en el paquet (caixes obertes, obertures, precinte desenganxat, deformacions manifestes del paquet, etc,) faci-ho constar en el butlletí de lliurament.

DEVOLUCIONS I CANVIS

PER FAVOR COMPROVI EL CONTINGUT I L'ESTAT I FUNCIONALITAT DELS LLIBRES, PRODUCTES O ARTICLES IMMEDIATAMENT DESPRÉS DE REBRE'LS.

Si detecta alguna anomalia o defecte d'origen posi's en contacte amb nosaltres immediatament. Intentarem solucionar el problema el més ràpidament possible sense que això li comporti cap despesa addicional.

IMPORTANT: no acceptem incidències passats 3 dies laborables després de la recepció del paquet.

Si no es troba completament satisfet amb la seva compra pot retornar-nos-la dins dels següents 7 dies després de rebre el paquet. Podrà canviar per altres productes o rebre la devolució del 100% del valor dels llibres, productes o articles de la seva comanda. Tingui en compte que en aquests casos les despeses d'enviament tant de lliurament com de devolució no són reemborsables.

IMPORTANT: Per poder procedir al canvi i/o devolució d'una comanda, els llibres, productes o articles retornats han de trobar-se en PERFECTES CONDICIONS, juntament amb el seu embalatge original COMPLET.

Tots els canvis i/o devolucions de pagaments es faran una vegada que ORYX hagi comprovat l'estat dels llibres, productes o articles retornats. Abans de procedir a una devolució ha de posar-se en contacte amb el personal d'atenció al client d’ORYX i obtenir una autorització per a la devolució.

ORYX generarà una nota de crèdit per al client quan aquest desitgi procedir al canvi d'un llibre, producte o article que quedarà cancel·lada en processar-se una nova comanda si aquesta iguala o supera el valor de la nota de crèdit. Les notes de crèdit tindran una caducitat de 6 mesos a partir de la data d'emissió.

Les comandes poden ser cancel·lades sense cap penalització excepte en aquells en els quals s'indiqui específicament en el moment de rebre la confirmació de la comanda.

IMPORTANT: és responsabilitat del client preparar correctament el paquet de la devolució. Els serveis de missatgeria o de correus no fan el paquet, ha de lliurar-se els llibres, productes o articles amb els seus embalatges originals dins d'un paquet correctament protegit. Oryx no acceptarà per al canvi o devolució els llibres, productes o articles retornats sense un embalatge correcte.

GARANTIA DELS PRODUCTES O ARTICLES

Veure Serveis de Weboryx.com

RESPONSABILITAT

ORYX no es fa responsable de cap pèrdua o dany causat als nostres clients o qualsevol tercera part a causa de l'ús d'algun dels productes subministrats.

ORYX no es fa responsable de la substracció mitjançant tècniques informàtiques fraudulentes de qualsevol dada introduïda a la xarxa d'internet. Weboryx.com disposa de sistemes de seguretat addicionals la solvència de la qual i eficàcia considerem adequada. No obstant això, tots els clients tenen l'opció de facilitar les seves dades per vies alternatives (telèfon o correu).


oryx
Avís legal i protecció de dades   |   Política de cookies   |   Informació General   |   Contactar

C/Balmes 71  ·  08007  ·  Barcelona
Horari: dilluns de 17h a 20h i de dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 17h a 20h
T. (+34) 934 185 511  ·  oryx@weboryx.com

powered by
programaria