EL CALENDARI DEL BON CONSUMIDOR 2021

Novedad
10,00€9,80€IVA incluido
5 Puntos Oryx

Añadir a la cesta
12 contes il·lustrats, pensats per adults i infants, on acompanyats de la rateta Rita descobrirem com podem esdevenir millors consumidors i construir una societat més sostenible.
264 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles i una graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir a cada mes.
Ser bones consumidores i bons consumidors, o millor dit, consumidores conscients: pensar en les externalitats (positives o negatives) que la nostra acció quotidiana de consum té sobre la societat i el territori, i actuar (dins les nostres possibilitats) amb l'objectiu d'incrementar-ne les positives i minimitzar-ne les negatives. I encara més, actuar proactivament per fer que aquest model de consum deixi de ser l'excepció i esdevingui la norma.
Alhora, cada mes conté 24 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles, moltes vegades desconegudes i tanmateix importantíssimes per poder gaudir d'una alimentació saludable, diversificada, i atractiva a partir de productes de temporada i de proximitat. Hi ha també una graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir a cada mes.
Adquirint aquest calendari, autoeditat pel Col·lectiu Eixarcolant, i idea original de la il·lustradora Estela de Arenzana i l'Associació Agroecològica de Can Mercaderet, s'està contribuint a fer possibles projectes que precisament tenen l'objectiu de fomentar el desenvolupament d'un sistema de producció, distribució i consum d'aliments més sostenible, lògic, i just. Es poden consultar els projectes desenvolupats a eixarcolant.cat.
El Calendari del Bon consumidor 2021 està concebut per mostrar, de forma visual i atractiva però també amb tot el rigor científic, la necessitat de fomentar el consum de productes de temporada i proximitat produïts de forma sostenible com a element clau per garantir la viabilitat de l'agricultura i preservar la biodiversitat, els paisatges, i els serveis ecosistèmics dels quals tots depenem. I també per fer front al canvi climàtic.
Com a novetat d'enguany, cada mes es poden descobrir un dels 12 contes il·lustrats, pensats per adults i infants, on acompanyats de la rateta Rita es pot aprendre, de forma divertida, com podem ser cada dia millors consumidores i consumidors.

Productos recomendados

PÒSTER PAPALLONES DE CATALUNYA. TERRA BAIXA MEDITERRÀNIA

Marca Museu de Ciències Naturals de Granollers
2,50€2,45€
pÒster papallones de catalunya. terra baixa mediterrÀnia

PÓSTER PAPALLONES DE CATALUNYA. ALTA MUNTANYA

Marca Museu de Ciències Naturals de Granollers
2,50€2,45€
pÓster papallones de catalunya. alta muntanya

PÒSTER PAPALLONES DE CATALUNYA. MUNTANYA MITJANA

Marca Museu de Ciències Naturals de Granollers
2,50€2,45€
pÒster papallones de catalunya. muntanya mitjana