AVISTA L'ARBRE. IDENTIFICA 30 ARBRES AMB AQUESTES CARTES

19,90€19,50€IVA incluido
9 Puntos Oryx

Añadir a la cesta
Per aprendre a identificar les fulles dels arbres i descobrir les diferències entre roures, freixes, teixos, avets i molts més. Ajuda a memoritzar les característiques principals de les diferents espècies.
Cada fitxa està impresa en cartó dur i mesura 19 x 10 cm. Per la part del davant conte il·lustracions de la fulla, de l'arbre segons les estacions de l'any, escorça, flor, fruit, varietats de fulles si n'hi ha. Els dibuixos són de la il·lustradora Holly Exley. A la part del darrera hi ha textos explicatius preparats per Tony Kirkham, cap de Serveis de l'Arboretum, Jardins i Horticultura al Reial Jardí Botànic de Kew. Autor també de 6 llibres de botànica.
Les fitxes es poden senzillament gaudir mirant-les o bé es pot fer un joc. La proposta de joc que presenten és anar a un parc, jardí o bosc i fixar-se en tots els arbres que no es coneixen. Comparar la forma dels arbres, fulles, fruits i flors que es trobi amb la informació i les il·lustracions de les cartes fins que s'aconsegueixi identificar a quina espècie pertanyen. Així a poc a poc es desenvolupa la visió arbòria.

Productos recomendados

12,00€11,76€
peluche de herrerillo comÚn con canto
12,00€11,76€
peluche de carbonero comÚn con canto

BINOCULARES INFANTILES

Marca MELQUIADES
24,00€23,52€
binoculares infantiles